Kategorier
Treningstips Kosthold Helse Musikk Produkter

Vårt innhold skal gi deg inspirasjon og fakta til en mer aktiv hverdag. Vi tar utgangspunkt i ny kunnskap og nye treningstrender slik at du kan bli den sprekeste utgaven av deg selv.

Alt treningsinnhold er godkjent av fagfolk med idretts- og helsefaglig bakgrunn. Våre treningstips baseres på den siste forskningen innenfor området.

Medarbeidere

 • Tormod Utne

  Redaktør
  tu@sprekest.no
  Friluftsinteressert og aktiv bruker av naturen til trening og trivsel. Cand.philol. med bakgrunn som pressemann og redaktør i flere norske medier. Høgskolelektor i journalistikk.
 • Even Rotevatn

  Skribent
  er@sprekest.no
  Utdannet cand.polit. innen idrettsvitenskap ved NTNU. Idrettslærer. Tidligere eier og grunder av trening.no. Personlig trener og daglig leder av treningssenter.
 • Charlotte Karlsen

  Journalist/kon. redaktør
  ck@sprekest.no
  Skribent og konstituert redaktør. Journalist, prehab-/rehab-PT, kursholder, CrossFit-instruktør og jobber som kommunikasjonsansvarlig i treningsbransjen.
 • Elisabeth Innselset

  Skribent
  ein@hivolda.no
  Utdannet cand.polit. innen idrettsvitenskap ved NTNU. Idrettslærer ved høyskole. Gruppetreningsansvarlig og instruktør på treningssenter.

 • Simon Dagfinrud

  Designer / Utvikler
  sd@sprekest.no
  Utvikler og interaksjonsdesigner. Jobbar for tida i det digitale brukertestingsverktøyet Teston.

Ansvarlig redaktør Tormod Utne Epost: tu@sprekest.no Tlf.nr. 411 03 425

Annonsering: marked@sprekest.no

Produktpresentasjon: marked@sprekest.no

Vilkår bruk Råd og tips presentert på sprekest.no må betraktes som informasjon for å gi deg generell kunnskap og er ingen erstatning for innhenting av praktiske treningsråd fra fagfolk eller helsepersonell.  

Sprekest.no tar ikke ansvar for eventuelle skader, sykdommer eller lidelser som kan spores tilbake til nettstedet.